Taidenäyttelyt

UKJ järjestää laadukkaita jurytettyjä taidenäyttelyitä jäsenjärjestöjen taiteilijoille joka vuosi. Kaikki näyttelyyn päässeet työt on näyttelykuraattori hyväksynyt sekä kuva- että teosjyrytyksessä.

Taidekeskus Gumbostrand Kosnt & Form

40- v. juhlanäyttely

Gumbostrand Konst & Form, Vainuddintie 72-28, 01150 Söderkulla, tel +358 (0) 40 519 9190

Heti vuoden alusta avautuu haku Juhlavuoden päättävään taidenäyttelyyn Taidekeskus Gumbostrand Kosnt & Formissa. Ohessa Kuraattori/Galleristi Charlotta Björkendahlin tervehdys ja hakuohjeet: Taidekeskus Gumbostrand Kosnt & Form toivottaa UKJ jäsenseurojen taiteilijat tervetulleeksi osallistumaan Juhlanäyttelyyn, jossa juhlistetaan UKJ 40 vuotista taivalta. Näyttelyn ajankohta on 7.11.-2024-5.1.2025. Teemat ja aihepiirit ovat avoimet mutta toivomme että taide peilaisi Taidekeskuksemme arvoja kuten positiivisuutta, ammattimaisuutta ja aitoutta. Haku ajankohta on 2.1.2024-30.4.2024 ja tapahtuu elektronisesti linkin kautta, https://konstoform.fi/ukj/ 

Valinnat tehdään toukokuussa 2024 ja ilmoitamme valituille sähköpostitse toukokuun lopussa.

Tarkemmat hakuohjeet: Lähetä hakukaavakkeen liitteenä 5 teosehdotusta/ taiteilija. Teokset voivat olla maalauksia tai 3-ulotteisia töitä. Teokset tulee olla enintään 3 vuotta vanhoja. Työt, jotka eivät vaadi kehyksiä tulee olla kehystämättömät. Työt kuten akvarellit ja pastellityöt tulee olla kehystettyjä. Kehystettävät työt tulee kuvata hakemukseen kehyksineen. Mukaan päässeiltä taiteilijoilta, kuraattori Charlotta Björkendahl valitsee maksimissaan 3 teosehdotusta/ taiteilija, joista ainakin 1 pääsee lopulliseen ripustukseen. Valitut työt on toimitettava ripustuskunnossa Taidekeskus Gumbostrand Kosnt & Formiin sen aukioloaikoina viikolla 44 viimeistään perjantaina 1.11.2024 klo 16.00 mennessä. Teoksissa tulee tuotaessa olla teipattuna teostiedot: tekijän nimi, teoksen nimi, tekotapa, tekniikka ja hinta. Näyttely päättyy 5.1.2025 ja myymättömät työt tulee noutaa 7.1.2025 klo 16 mennessä. Gumbostrand Kosnt & Form on auki myös 6.1. Teoksen myyntihinnasta Gumbostrand Kosnt & Form tilittää taiteilijalle 50%. Tilitys sisältää taiteilijan mahdollisesti maksaman AVL 10 %.

Visiittinäyttelyt

UKJ järjestää pääsääntöisesti joka vuosi (paitsi silloin kun, järjestetään Uudet Maan Kuvat-näyttely) Visiitti - näyttelyn. Näyttelyn "isäntäseurana" toimii pidettävän näyttelyn paikkakunnalla toimiva taideyhdistys. Kaikki näyttelyyn päässeet työt on näyttelykuraattori hyväksynyt sekä kuva- että teosjyrytyksessä.

Uudet Maan Kuvat- taidenäyttelyt

UKJ järjestää joka kolmas vuosi Uudet Maan Kuvat-taidenäyttelyn. Näyttely on toteutettu viime vuosina Kaapelitehtaalla. Taidenäyttelyyn voivat jäsenyhdistyksen taiteilijat teoksillaan hakea. Kaikki näyttelyyn päässeet työt on näyttelykuraattori hyväksynyt sekä kuva- että teosjyrytyksessä. Uudet Maan kuvat on järjestetty vuodesta 1987 lähtien.

Ympäristötaidenäyttelyt

UKJ järjestää joka kesä Taidepuisto ympäristötaidenäyttelyn. Näyttelyjä on pidetty Järvenpäässä, Lohjalla ja Loviisassa. Seuraava ympäristötaidenäyttely toteutetaan Espoo Artin vieressä olevassa Träskandan puistossa. Haku avautuu piakkoin.

Näyttelykuvia

Scroll to Top