Visiittinäyttelyt

UKJ järjestää pääsääntöisesti joka vuosi Visiittinäyttelyn, (paitsi silloin kun, järjestetään Uudet Maan Kuvat-näyttely) Visiitti - näyttelyn. Näyttelyn "isäntäseurana" toimii pidettävän näyttelyn paikkakunnalla toimiva taideyhdistys.

Kaikki näyttelyyn päässeet työt on näyttelykuraattori hyväksynyt sekä kuva- että teosjyrytyksessä.

Visiittinäyttely 2023

UKJ järjestää yhdessä Riihimäen Kuvataiteilijoiden kanssa Visiittinäyttelyn Galleria Tärinässä Riihimäellä 6.11.-25.11.2023.

Haku Visiittinäyttelyyn

Näyttelyn jyryttää Hauholainen kuvataiteilija ja kulttuurituottaja Pirjo Heino. Hän on Hämeenlinnan taiteilijaseuran kunniajäsen ja Suomen kuraattoriyhdistyksen jäsen, joka on järjestänyt satoja taidenäyttelyitä sekä omassa galleriassaan että useissa paikallisissa yhdistyksissä.

Heino on toiminut laajasti myös kansainvälisissä kuvataidepiireissä, kuten European Artists Associationessa ja Trans Cultural Exchange-ryhmässä ja osallistunut aktiivisesti taidenäyttelyihin ja -symposiumeihin ympäri maailmaa.

Heinon oma taide voi olla esittävää tai abstraktia. Kuraattorina hän arvostaa erilaisten taiteilijoiden näkemyksiä ja pyrkimyksiä mutta muistuttaa että yhteisnäyttelyissä pitää teoksista muodostaan myös tyylikäs ja teemaa kannatteleva kokonaisuus.

Ilmoittautumisohjeet:

UKJ:n jäsenjärjestöjen taiteilijat voivat tarjota näyttelyyn 3. ripustuskuntoista teosta vuosilta 2021-2023. Tekotapa on vapaa. Jyrytys on kaksi osainen, mutta kuvajyrytyksen läpäisseet taiteilijat saavat ainakin yhden teoksen näyttelyyn. Kuvaa teokset hyvin ja rajaa ne niin, että vain teos näkyy. Jos teoksessa on kehykset, kuvaa myös ne. Nimeä kuvatiedosto oheisesti: TEOSNIMI, KOKO (KORKEUS X LEVEYS) Mitat senttimetreinä. Ilmoittautuminen alkaa 24.9. ja päättyy 14.10.

1. Vaihe

 • Maksa jyrytysmaksu 25 € UKJ:n tilille: Danske Bank FI15 8000 1001 813584  Viite:25823. Voit ilmoittautua kolmella eri tavalla: 
 • Sähköisesti kotisivujemme online hakemuksen kautta.
 •  Sähköpostilla osoitteeseen 
 • Postitse osoitteeseen:

    2. Vaihe

    Toiseen vaiheeseen valittujen taiteilijoiden ja teosten nimet julkaistaan UKJ:n sivulla SU 22.10.

    Maksa ripustusmaksu 15 € UKJ:n tilille: Danske Bank FI15 8000 1001 813584, Viite:25823 

    UKJ ei pysty vastaanottamaan töitä lähetettynä. Työt tuodaan Galleria Tärinälle keskiviikkona 1.11. klo 14-18. Jos et itse pääse tuomaan, hoida joku puolestasi tuomaan teokset paikan päälle.

    Varusta jokainen työ lapulla, jossa on nimesi ja teoksen nimi. Kiinnitä tämä lappu esim. maalarinteipillä teoksen etupuolelle. (nämä laput otamme pois, kun teos on seinällä ja näiden mukaisesti kiinnitämme oikeat teoslaput.)  Kun saavut paikalle, ilmoittaudu, pura teokset suoja pakkauksesta, tarkista, että nimilappu löytyy teoksen etupuolelta.

    Ripustusvaiheessa jyryttäjä voi vielä tehdä karsintaa. Nämä teokset voi noutaa ennen avajaisia tai näyttelyn aukioloaikoina. Taiteilija sitoutuu pitämään teokset näyttelyssä koko näyttelyn ajan.

    Avajaiset pidetään LA 4.11. klo 14.00.

    Näyttelyn purku on LA 25.11. klo 16-18.

    Galleria Tärinä (Matkakeskuksen sisällä)

    Eteläinen Asemakatu 2a, 11130 Riihimäki

    Näyttely avoinna ma-pe 12-18 ja la 12-16

    UKJ

    http://31.217.196.115/~vnmnwnfp

    posti.ukj@gmail.com

    visiitti.ukj@gmail.com

    Kuvia vuoden 2023 Visiittinäyttelystä

    Riihimäen Kuvataiteilijoiden Galleria Tärinä

    Scroll to Top